Search

Content

2007. február 7., szerda

Te mit csinálsz Március 4-én?


Szép vasárnap lesz. A tv-ben úgysem történik semmi érdekes… Ülj biciklire, buszozz egy kicsit, sétálj a kedveseddel; keressetek egy szavazóúrnát, és ikszeljetek az IGEN-re! Miért pont IGEN-re? Egyetértesz azzal, hogy Pécs közigazgatási határán belül NE épülhessen katonai radar? Ezért!

Tudtad, hogy a Tubesre katonai radarállomást akarnak építeni? Tudtad, hogy március 4-én szavazatoddal dönthetsz arról, hogy legyen-e vagy sem? Felejtsd el a pártpolitikát, ez egy civil ügy!
Miért pont Pécs legyen katonai célpont? Miért kell fölöslegesen kockáztatni városunk ivóvízbázisát? Minek kapjunk több sugárzást, mint amennyi amúgy is ér minket? 2007-et írunk, hát olyan bonyolult lenne elszakadava a Földtől bemérni a hazánkat fenyegető veszélyeket, már ha egyáltalán vannak ilyenek? Ja, és mi értelme van a Kárpát-medence fenekén egy kicsi 600 méteres dombocskán radart építeni? Ennek annyi értelme van, mintha egy lavór alján lenne egy alma és annak a tetején egy fényképezőgép, aminek az a célja, hogy lefotózza, mi van a lavóron kívül. Akkor már úgyis késő bánat, ha a Kárpátokon belül van az ellenség, nem? Tudtad, hogy ha hagyjuk felépülni a lokátort, a Hadügy Minisztérium azzal jutalmaz minket, hogy Vasarely Zebráit fogja minden éjjel a lokátorra vetíteni? Őszintén, megéri? Nézzétek meg inkább itt:


Ahhoz, hogy a népszavazás egyáltalán érvényes legyen, 64 000 pécsi szavazópolgár voksára van szükség. Menj szavazni, hogy magadról dönts! Itt az alkalom, hogy élj jogaiddal!


Kapcsolódó linkek:

Civilek a Mecsekért Mozgalom hivatalos oldala

Hadügy Minisztérium környezeti hatástanulmánya

Interjú Boros Jánossal

64.000 választásra jogosult állampolgár kell!

0 megjegyzés:

Archívum