Search

Content

2007. március 26., hétfő

Still We Ride 3 - Kritikus Tömeg Party

A Zöld Fiatalok pécsi brigádja büszkén bemutatja:
Still We Ride 3 - Kritikus Tömeg Party
Pécs, Bakterhaus (Vasút utca 1.), április 6-án, pénteken.


A most már hagyományosnak mondható Still We Ride Party harmadik felvonásában két svájci és egy budapesti zenekar tiszteli meg Pécs városát és a biciklis (illetve a nem biciklis) közönséget.


El tudodnád képzelni milyen lehet az, ha hirtelen a Mistery Gang lemondana a rockabillyről és elkomorulna a zenéjük? Ha nem akkor hallgasd meg a Bernből Pécsre látogató Thee Irma & Louise-t. Ez a psychobilly banda sötét hangulatú, de mégis táncolható zenéje unikum lehet még a legtapasztaltabb rock and roll formáknak is.


A baseli Flimmer már kicsit más tészta: progresszív noise/punk/hc zenéjük gyors, vad, erőteljes; szövegeik hol elvontak, hol politikusak, vagy mindkettő egyszerre. A Flimmer tagjai komolyan részt vesznek a svájci squat (foglatház) kultúrában, és a helyi punk színtér építésben. Minden tarajosnak KÖ-TE-LE-ZŐ!

A DeepThroat „olyan zenét játszik, amitől anyád tisztára becsavarodik…” A budapesti PimpMetal stílusalapítók saját szavaik szerint zenéjükkel azt akarják megmutatni, milyen lenne, ha 50Cent metál zenekarban játszana. Zenei gyökereik közé sorolhatóak a 3 Inches of Blood, a Darkes Hour vagy a Caliban.

A koncerten kaphatóak lesznek Kritikus Tömeg pólók (1600 forintért), kitűzők, matricák, kiadványok (Autóirtó, Gépregény, A spektákulum társadalma) és a zenekaroknak a cuccai. Mindenki hozza magával biciklijének a villogóit, hogy azzal a kézben lehessen ropni a táncot.

Azok közül, akik megválaszolják azt a nagyon is egyszerű kérdést, hogy mikor lesz áprilisban a Kritikus Tömeg felvonulás, ketten ingyen bejöhetnek a buliba, és ZöFi ajándékcsomagot is kapnak; egyet az Autóirtó negyedik számából, és egy Kritikus Tömeg kitűzőt. Írjátok meg a válaszokat a zofipecs@gmail.com címre, és két nappal a koncert előtt e-mailban értesítjük a nyerteseket!

A koncertre mindössze 500 forint a belépő!

Linkek:

Thee Irma & Louise
Thee Irma & Louise myspace
Flimmer
DeepThroat myspace
Kritikus Tömeg Pécs
Autóirtó
Gépregény
Gépregény kritika a ePresso oldalon

3 megjegyzés:

Névtelen
at: 2007. március 26. 15:41 írta...

jó kis műsornak ígérkezik. pénzt nem lehet nyerni?

Ida says:
at: 2007. március 29. 11:59 írta...

hűűű micsoda mulatság lesz tessék jönni

Ida says:
at: 2007. március 29. 12:00 írta...

hűűű micsoda mulatság lesz tessék jönni

Archívum