Search

Content

2007. augusztus 30., csütörtök

Újra itt van...

Szevasztok!

Mint látjátok, nyáron nem frissült az oldal túl gyakran. Ez nem azért van mert nem csináltunk semmit, hanem mert nem voltunk Pécsen (de voltunk a szigeten ökotudatos kvízt töltetni, és Kapolcson Cuccok és Placcok játékot játszani). Azonban vége a nyárnak, lassan mindenki visszapakolja az aktivista holmijait az albérletekbe és kollégiumokba, majd újra elkezdjük a munkát.

Folytatjuk a Tubes védését a CMM-es barátainkkal, akik egy nagyszabású kampányra készülnek: két héten keresztül 25 óriási plakát és több tízezer A3-as plakát hírdeti a pécsi és Pécs környéki ingatlanok értékvesztését. Szeptember 1-én a városatyák Pécset ünneplik. Délelőtt 9:30-kor átvonulnak a városházáról a Színháztérre, amit a radarellens demonstrálók csendes sorfala fog szegélyezni. A CMM várja minden lelkes randarellenző jelentkezését, aki szeretne a demonstratív sorfalálláson ott lenni vagy szórólapozna, az alábbi elérhetőségeken: Kátai Nóra, 30/9911-007 vagy katainora@yahoo.co.uk.

Szeptember 22-én újra nyeregbe pattanunk és tekerünk egyett a Kritikus Tömeggel.

Addig is nézzetek meg pár fényképet itt, a taliándörögdi Zöld Udvarban töltött hétünkről. Szerették az emberek a kiadványainat és a Cuccok és Placcok nevű játékunkat, amit külföldi (német, cseh, lengyel) akitvistákkal közösen raktunk össze.

0 megjegyzés:

Archívum