Search

Content

2008. szeptember 18., csütörtök

JÖNNEK A ZÖLDEK!

A ZöFi önkéntesei számos hallgatótársukkal arra szánták el magukat, hogy meghódítják a Pécsi Tudományegyetemet. Az egyes egyetemi karok épületeit egymást követően készülnek bevenni. Első állomásuk a Közgáz lesz, ahol szeptember 24-én egész nap az aulában standolnak. Lesz ott mindenféle csudaság, móka és kacagás. Méghozzá:
- pénztárca Tetra-Pack dobozból,
- ékszerkészítés hulladékból,
- környezettudatos játékok,
- beszélgetés,
- kukacos alma
és még sok más meglepetés.

A cél: meghódítani az egész egyetemet, melynek során beszélgetünk globális problémákról, környezettudatosságról, illetve egy kicsit igyekszünk közelebb hozni egymáshoz az egyes karok hallgatóit.

Az akció következő állomása valószínűleg a BTK lesz, de vigyázat! Igyekszünk mindenhol más és más meglepetéssel megjelenni. Érdemes tehát mindenhol meglátogatni minket annak, aki nem szeretne lemaradni semmiről! Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt!

1 megjegyzés:

Névtelen
at: 2008. október 14. 19:17 írta...

Ma találkoztam először veletek, amikor az egyik pécsi hajléktalanokat szolgáló szervezet dolgozójaként átvettem egy fiatal fiútól néhány szórólapot. Miszerint étel osztás lesz a Jókai téren. A lapon semmi utalás arra, hogy kik vagytok. Hát megkérdeztem, és utánanéztem itt a neten. Nagyon jók vagytok, és csak így tovább! Szervezzetek be minél több fiatalt, lássa a világ, hogy ti, a jók vagytok többen. Jó munkát: Marika néniuxeriy

Archívum