Search

Content

2008. október 16., csütörtök

Olvasni tudó hódok?

A Zöld-Egyetem jeles önkéntesei e héten kedden, azaz október 14-én a PTE Központi Könyvtárában jártak. A szemfülesebbeknek már a bejáratnál elhelyezett molinó is feltűnhetett, hát még az a szokatlan tény, hogy a bátor ZöFik bizony elfoglalták azt az asztalt, ahol egyébként a táskákból szoktak ki-be pakolni.Nem, az önkéntesek nem (csak) a papírpénzek 100-asra történő felváltásában segédkeztek! Ahogy azt már a Közgázon is megszokhatták tőlünk, volt:
- pénztárcakészítés Tetra-Pakból,
- pillangóhajtogatás tea filterek papírjából,
- kitűző- és fülbevaló-készítés rossz billentyűzet gombjaiból, valamint különböző színes flakonokból (majonéz, öblítő stb.),
- kiadvány-mustra,
- és regisztráció, ahol lehetőség nyílott feliratkozni a ZöFi Pécs hírlevelére, valamint jelentkezni önkéntesnek.

Örömmel jelenjük, az akció sikeres volt. Az asztalunknál folyamatos nyüzsgés volt, és számos új kapcsolattal, valamint projektötlettel gazdagodtunk!

Természetesen annak sem kell elkeserednie, aki lemaradt, vagy éppen rohannia kellett – merthogy a könyvtárba sajnos a legtöbben rohanva érkeznek, és még sietősebben távoznak, főleg a reggeli órákban! Bizony, lesz következő állomás – újabb érdekességekkel! Feltehetőleg a BTK-TTK épületében bukkanunk majd fel, méghozzá a szünet utáni kedden, azaz október 28-án – már, ha azt „fent” is úgy akarják. (Azaz erre az újabb megerősítésig még ne vegyetek mérget!) Információk erről majd itt, a honlapon, egyetemi plakátokon, illetve a hírlevélben lesznek olvashatók.

Képek itt hamarosan…

0 megjegyzés:

Archívum