Search

Content

2009. július 13., hétfő

Pecázgatunk, pecázgatunk?


A ZöFi alternatív részlege boldogan fogadta a hírt, hogy nagy harcok árán mehetünk a Fishing on Orfűre és ott is bíztathatjuk a népet a környezettudatos életmódra. Ott is voltunk mind a három nap (június 18-20-ig), kánikulában és esőben egyaránt, és élveztük.

A szokásos hulladék-kézművesség és tesztkitöltés mellett volt megint rajzverseny. A FOO szörnyvadászatának apropójából szörnyrajzversenyt hirdettünk. A legjobb alkotások két kis környezetbarát filctollából születtek és mennyiségben is ,a 4 és 5 éves résztvevők győztek. A „Rajzolok még egyet, jóóó!?” felkiáltással jelezték, hogy kéne még egy repapír.
Lehetőség volt zöld gyónásra is, bár sokakat eltántorítottak a penitenciák, lehet azokat nem kéne felírni a gyóntatófülkére, legyen csak meglepetés. 
Ismét nagyüzemben folyt a tetrapack-pénztárca gyártás és nagyon kreatív ékszerek is születtek a másnapos fesztiválozók kezei között.

Persze mi sem csak standoltunk, este 9 felé már mindenki a koncertekre és a sörsátrakra koncentrált, így mi is belevethettük magunkat a fesztiválhangulatba. A sok jó kis koncert között tobzódva néha azt sem tudtuk merre induljunk és nem, ez nem annak a pár korsó sörnek tudható be. Bár azért hatalmas szerencse, hogy a sátrunk a stand mellett állt, így délelőtt elég volt csak kigurulni a hálófülkéből, hogy belevessük magunkat az unatkozó fesztiválozók boldogításába.

Az első két nap gyönyörű időnk volt, így aki tehette a tóparton pihente ki az előző estét, ezért inkább csak késő délután felé gyűltek többen a ZöFi stand köré, akkor viszont általában egyszerre, ahogy az lenni szokott. Az utolsó nap egész napos és estés zuhit kaptunk, így a ZöFi sátor kiváló menedékként is szolgált az ázott és gyanútlan fesztiválozóknak, akikre mi azonnal lecsaptunk, hogy amíg várakozik az eső enyhülésére töltsön ki egy tesztet vagy készítsen egy pénztárcát. Ennek az ajánlatnak szinte senki nem tudott ellenállni, aki mégis megpróbált, azonnal a gyóntatófülkébe küldtük. 

Összességében azt hiszem csak annyit mondhatok, hogy: FESZTIVÁÁÁÁÁÁL!

A következő helyszínek, ahol találkozhattok velünk:
Baja, EFOTT, július 14-19-ig,
Budapest, Sziget Fesztivál, augusztus 12-17-ig.

0 megjegyzés:

Archívum