Search

Content

2009. november 11., szerda

Cserebere Piac (november 26.)

Volt már olyan napod, mikor nem vettél semmit? Vettél már olyan dolgot, amire nem volt igazán szükséged? Kapcsoltad már ki fejszével a TV-t? Nézz körül a szobádban, és figyeld meg, mennyi felesleges cuccod van!

A Zöld Fiatalok Egyesület Pécs november 26-án cserebere piacot szervez a PTE-BTK aulában (Ifjúság útja 6.), este pedig cserebere aftert a Cooltour Cafe-ban (Király utca 26.).

Minden olyan tárgyat, például ruhát, játékot, kakukkos órát, kispárnát, lavórt, virágcserepet stb. várunk, ami még szép és jó, még használható, csak éppen feleslegessé vált a háztartásodban, nincsen rá szükséged, csak a helyet foglalja. Most új gazdára lelhet, így nem a kukában végzi. Helyette pedig hazavihetsz olyan dolgokat, amikre valóban szükséged van.
A behozott tárgyakat önkénteseink gyűjtik az asztaloknál, amikért kuponokat osztanak. A kuponokat utána értékes, hasznos kincsekre lehet cserélni.

A cserebere piaccal a világszerte november 27-én tartott Ne Vásárolj Semmit Nap jelentőségére szeretnénk felhívni a figyelmet.

0 megjegyzés:

Archívum