Search

Content

2013. május 14., kedd

Gyárvárosi forgatag
Gyárvárosi Forgatag
Sokszínűség és az esélyegyenlőség nevében

2013. május 25. 13:00-22:00
ZION park (Zsolnay Vilmos út 109.)

Szeretettel várunk mindenkit az első alkalommal megrendezendő Gyárvárosi Forgatag rendezvényünkre! Lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere: felvonulás zsonglőrökkel, táncosokkal, főzőverseny és sütiparádé, óriás társasok és kalandjátékok, Javítsd magad műhely, Cserebere piac, Esélykikötő, koncertek és még sok minden más! A programok részleteivel a következő hetekben folyamatosan jelentkezünk, érdemes tehát minket követni itt a Facebook-on (www.facebook.com/MenedekPecs)!

A rendezvény INGYENES!


És mi lesz pontosan? -------------------------------------------------------------------------------

Elromlott, eltörött, nem működik? Mielőtt úgy döntenél, hogy a kukába dobod, inkább hozd el a Javítsd Magad! műhelybe! 

A Javítsd Magad! projekt lényege egy közösségi műhely létrehozása, ahol olyan emberek is megszerelhetik elromlott háztartási eszközeiket, berendezéseiket, tárgyaikat, akik úgy gondolják, hogy ehhez nem rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel.

A Javítsd Magad! műhelyét ráadásul megtalálhatjátok május 25-én a Gyárvárosi Forgatagon, így mindenki első kézből tapasztalhatja meg, milyen is együtt, közösen megjavítani elromlott eszközeinket!

Hallottál már a Cserebere piacról? Ha még nem, akkor most megtudhatod, miről is van szó: ha van otthon olyan megunt könyved, ruhád, bögréd, képed vagy akármid, amitől megválnál, de csak úgy a szemétbe nem dobnád, mert más még biztosan tudná használni, akkor nincs más dolgod, mint elhozni a Gyárvárosi Forgatagra és a ZöFi Pécs Cserebere piacán leadni. És mi a legjobb ebben az egészben? Cserébe Te is választhatsz valamit, amit Te tudnál használni, és elviheted magaddal!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

FELHÍVÁS FŐZŐVERSENYRE!

Várjuk vállalkozó szellemű, 5 fős csapatok jelentkezését a 2013.május 25-i Gyárvárosi Forgatag keretein belül megrendezendő FŐZŐVERSENYRE!

Minden csapat bográcsban készítheti el az általa kitalált ételt a rendelkezésre álló alapanyagokból. Miközben fő az étel, különböző csapatjátékokkal szerezhettek plusz pontokat a csapatotoknak.
Pécsi hírességből álló zsűri értékeli a munkátokat.

Helyszín: Pécs, ZION park (Zsolnay Vilmos út 109.)
Nevezési díj: NINCS!
JELENTKEZÉS: Az 5 fős csapatok CSAPATNEVÜKKEL jelentkezhetnek a menedekifiklub@gmail.com e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2013. május 19.


----------------------------------------------------------------------------------

Bizonyára sokaknak szemet szúrt a Forgatag programjában az Élmény Kommandó mobil megfestése, és el is gondolkodtak rajta, vajon miről van szó. Eláruljuk, mire is gondoltunk: keresünk olyan kreatív embereket, akik átvarázsolnák az Élmény Kommandó járgányát egyszerű autóból izgalmas, Élmény Kommandós verdává!

Az Élmény Kommandóról részletesebben itt tájékozódhattok:www.elmenykommando.blogspot.hu. A pályázatunkat alább megtaláljátok, a tervezéshez pedig egy kis segédletet is adunk, az autó alaprajzát, melyet innen letölthettek: https://docs.google.com/file/d/0B9sFN-s21j0XY28tazFrNTNqTkE/edit?usp=sharing

A jelentkezési határidő május 15.
0 megjegyzés:

Archívum